Luxevakantie Seychellen

De Seychellen zijn één van de meest tot-de-verbeelding sprekende vakantiebestemmingen ter wereld, en daarvoor zijn minstens drie erg goede redenen vanuit het perspectief van de luxe-zoekende vakantieganger.

1. Prachtige witte stranden.
2. Luxueuze hotels met een focus op customer service.
3. Prachtige natuur en mogelijkheid tot avontuur wanneer je er zin in hebt.

Hoewel de Seychellen dus een perfecte bestemming kunnen zijn voor de avontuurlijke reiziger is de prijszetting van de hotels en reisbureaus zo dat alleen luxe-zoekers daadwerkelijk in de door Vasco Da Gama ontdekte eilandengroep geraken, zelfs Seychellen las minutes zijn niet goedkoop!

Over het eiland zelf

De Seychellen liggen ten noorden van het al even paradijselijke Madagascar, net geen 2000 kilometer van het Afrikaanse continent. Vroeger was er sprake van zowel een Franse als een Britse colonisatie, en ook vandaag spreken de bewoners zowel Frans, Engels als Creools.

De meest bekende eilanden van de groep zijn Mahé, Praslin, Denis, Bird en La Digue. Mahé is het grootste eiland met het grootste deel van de inheemse bevolking; maar sommige van de andere eilanden zijn ongetwijfeld minstens even hard de moeite. Denis voor de duikers, Praslin voor zijn Vallee de Mai en Bird Island voor de (wat een verrassing!) de vogelliefhebbers.

De Seychellen zijn een echt paradijs op aarde, en dankzij de nog steeds erg hoge prijzen ben je bijna altijd zeker van kwalitatieve hotels en services.